Dragi colegi,

Puteți propune secțiuni la conferința internațională:

Științele sociale și provocările contemporane. 20 de ani de învățământ sociologic la Universitatea din Oradea

sigla uoradeaDe 20 de ani participăm la aventura predării și cercetării sociologice la Universitatea din Oradea, una dintre cele mai ambițioase universități tinere din România post-1990. Au fost ani de transformări sociale intense și incitante, de la nivelul macro-societal la până la cel micro, de la nivel individual, în arii precum politica, politicile, familia, religia, demografia, valorile ș.a.m.d. Sfârșitul istoriei parcă nu a fost niciodată mai departe în timp ce, în realitate, numeroase și schimbătoare provocări apar cu repeziciune. Oglindind, cel puțin parțial aceste evoluții sociale dar și datorită logicilor lor interne, perioada a fost una de interesante schimbări în statutul și paradigmele științelor sociale. Acum când sărbătorim două decade de la demararea predării sociologiei la Universitatea din Oradea invităm colegii din România și din străinătate să se reunească cu noi în împărtășirea rezultatelor reflecțiilor și cercetărilor lor curente despre provocările de la adresa societăților contemporane și la adresa științelor sociale.  

Termene limită: 

Propunerea secțiunilor: 31 ianuarie 2016 

Anunțarea secțiunilor aprobate: 5 februarie 2016 

Propunerea lucrărilor: transmiterea titlurilor și rezumatelor: 7 martie 2016 

Transmiterea lucrărilor in extenso pentru publicare în volumul conferinței: 4 aprilie 2016 

Plata taxei de participare pentru înscriere în programul conferinței:  29 aprilie 2016 

Publicarea programului final al conferinței: 1 mai 2016

Contact. Vă rugăm să vă înscrieți la: https://sites.google.com/site/sosciconf2016 și să transmiteți întrebările dvs. la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

Avem 120 vizitatori și nici un membru online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline