Hotărârile Adunării Generale a SSR, Iași, 2013

HOTĂRÂRILE Adunării Generale a Societăţii Sociologilor din România,
Iași, 18.05.2013

 

1. Adunarea Generală a SSR de la Iași nu a întrunit prezența a o treime dintre membrii ei. Prin urmare s-a decis ca în perioada 18 mai – 18 iulie 2013 Consiliul Director al SSR, împreună cu președinții secțiunilor, să se întrunească într-o ședință la București pentru a alege noul Director Științific al SSR. (S-a admis si participarea virtuală la ședința Consiliului Director).

2. Codul de Etică al SSR va fi postat pe site-ul SSR, în perioada 27.05.2013 - 27.06.2013. Eventualele observații, sugestii și propuneri de îmbunătățire vor fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Într-o formă ultimă, el va fi supus dezbaterii Consiliului Director și va deveni document public al SSR.

3. Termenul de predare a textelor, rezumatelor și a cuvintelor cheie (toate în limba engleză) prezentate la Conferința SSR de la Iași, 16-18 mai 2013, în vederea publicării este 15 iulie 2013. Ele vor fi trimise pe adresa Getei Mitrea (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). (Vă solicităm și o versiune în limba română a textului). Normele tehnice de redactare le veți primi luni, 27 mai 2013.

 

Preşedinte SSR,
Nicu GAVRILUŢĂ

Despre SSR

Societatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

© 2018 Societatea Sociologilor din România. Toate drepturile rezervate.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates