Societatea Sociologilor din România

Înscrieri SSR

SSR este un instrument al comunităţii sociologice româneşti. Societatea este întemeiată pe colegialitate, profesionalism, sinceritate şi deschidere. Pentru a deveni membru, dacă aveţi o diplomă în domeniul de studii Sociologie, completaţi formularul online. Pentru a va inscrie in grupul de discutii al SSR, solicitati inscrierea la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Dacă nu aveţi o diplomă în domeniul sociologie, vă invităm să deveniţi membru prin intermediul secţiunilor SSR, care invită membri pe baza experienţei profesionale în domeniul sociologiei.

Cotizaţia anuală a SSR pentru anul calendaristic 2016 este:

25 de lei pentru studenţii la zi (licenţă, masterat, doctorat). Puteţi achita cotizaţia online utilizând o tranzacţie securizată prin PlăţiOnline.ro:

logo_plationline logo_VerifiedByVISA logo_Mastercard_SecureCode

50 de lei pentru ceilalţi membri. Puteţi achita cotizaţia online utilizând o tranzacţie securizată prin PlăţiOnline.ro:

logo_plationline logo_VerifiedByVISA logo_Mastercard_SecureCode

 

Cotizaţia anuală a SSR pentru anul calendaristic 2016 poate fi achitată online utilizând o tranzacţie securizată prin PlăţiOnline.ro:

Persoanele care dovedesc achitarea a 2% din impozitul pe venitul din anul 2015 în contul SSR nu vor plăti cotizaţia pentru anul 2016.

Pe lângă plata online, cotizaţia poate fi achitată prin ordin de plată sau transfer bancar în contul SSR:
Titularul contului: Societatea Sociologilor din România
Cont: RO69BRDE410SV62831154100
Deschis la: BRD Kogălniceanu, Bucureşti, sector 5